(ВИДЕО) ВУЧИЌ ВИЦКАСТ: ЈОЈ НЕМОЈ ДА ПРЕВОДИШ, СМРЗНУЛИ СМО СЕ, ДОПРИНОС, ПРИДОНЕС, ИСТО ЈЕ!

0
891

На граничниот премин Табановце денеска стигна првата пратка од вакцини на „Фајзер“, донација од Република Србијја. Првите 4.800 од предвидените 8.000 вакцини против ковид-19 на премиерот Зоран Заев му ги предаде српскиот претседател Александар Вучиќ. Српскиот претседател Вучиќ беше вицкаст на денешната прес конференција на Табановце па и се обрати на преведувачот да не преведува допринос и придонес, исто је, све смо вам разумели.