(ВИДЕО) ВРВ НА АРОГАНЦИЈА И ЗАБЕГАНОСТА : Грујо пристигна на средбата со мобилен на уво, кој беше тој толку важен од другата страна што не можеше да почека?!

0
659

grujo telefon

Ова никаде во нормален свет го нема. Премиер на една држава доаѓа на лидерска средба го чекаат 50 камермани и фотографи и уште толку новинари, го пречекуваат од клуб на пратеници а он не ги ферма ни два посто си зборува на мобилен??!?! Кој уличар и невиден хоштаплер! Па можел бре да го доврши муабетот во кола пред да излезе, можел да им каже да застанат одма до портата или пред клубот, итн итн но ова е невидена брука! Со ова тој потсвено покажува колку е арогантно забегано диктаторче, кога касни пола саат и доаѓа со мобилен на уво!

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=tjGDd5975I4[/youtube]