(ВИДЕО) ВРАБОТЕНИТЕ НА УНИ БАНКА ГО ИЗВЕДОА ЈЕРУСАЛЕМ ДЕНС ЧЕЛИНЏОТ И СТАНАА ХИТ НА ИНТЕРНЕТОТ

0
1669

Вработените на ,,Уни банка” станаа хит по социјалните мрежи откако го изведоа Јерусалем денс челинџот.