(ВИДЕО) ВО СИТЕЛ НАУЧИЛЕ НОВИНАРСТВО, РАШЕЛА МИЗРАХИ НАЛЕТА НА МИНСКО ПОЛЕ

0
3413

Нели е лицемерно од страна на ВМРО-ДПМНЕ користењето на С.Македонија, ако веќе не го признавате уставното име? Рашела: Тоа е одлука на партијата, и нема потреба од вакви прашања!