(ВИДЕО) Во Прилеп отворен Дневен центар за лица со интелектуална попреченост

0
207

По повод Меѓународниот ден на лицата со попреченост, 3.Декември, градоначалникот Илија Јованоски и претседателот на Совет на Општина Прилеп, Миле Талевски, денеска присуствуваа на отворањето на Дневниот центар за лица со интелектулна попреченост „Порака“, кој е сместен во просториите на старата општина и е наменет за лица над 18 годишна возраст.