(ВИДЕО) ВО ПОТРАГА ПО РЕЈТИНЗИ, КАНАЛ 5 ГО ДОПРЕ ДНОТО! БАЧЕВ ЦЕЛ СААТ ГИ НАВРЕДУВАШЕ АЛБАНЦИТЕ: КАКО МОЖЕ ШИПТАР ДА БИДЕ ГОСПОДИН, ТИЕ ДВЕ РАБОТИ НЕ ИДАТ ЗАЕДНО?!

0
2439

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев, не престанува со скандалите. Овој пат го злоупотреби просторот овозможен од Канал 5 во емисијата „Само вистина“ за да упати навреди кон високи странски политичари, а повторно употребуваше и навредлив говор за Албанците, реагира телевизија Канал 5.