(Видео) Во кратки црти, во 10 секудни, еве го одговорот на РЕЖИМОТ за бомбата на Заев!

0
1204

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=rEqtkt3m4D4&feature=youtu.be[/youtube]