(ВИДЕО) ВО ИНТЕРВЈУ ЗА ГРЧКАТА ДРЖАВНА ТЕЛЕВИЗИЈА, ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ОТКРИ ТРИ МОЖНИ ДАТУМИ ЗА РЕФЕРЕНДУМ

0
980

Премиерот Зоран Заев за грчката телевизија откри три можни датуми за одржување на референдумот.