(ВИДЕО) ВО ЖИВО ТОП ТЕМА СО ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ОД ФОН УНИВЕРЗИТЕТ

0
1107

Следете ја дебатата со премиерот Зоран Заев на Телма во живо од ФОН универзитет .