(ВИДЕО ВО ЖИВО) СЛЕДЕТЕ ЈА НАЈНОВАТА БОМБА НА СДСМ, КАДЕ ЌЕ СЕ ДОЗНАЕ КОЈ ОД КЛЕПТОМАНСКАТА БАНДА НА ВЛАСТ ПРИСЛУШКУВАЛ ПРЕКУ 20.000 ГРАЃАНИ НА МАКЕДОНИЈА!

0
1418

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=eGwlXYkeSsY[/youtube]