ВИДЕО ВО ЖИВО НА ПРИСТИГНУВАЊЕТО НА ПРВАТА ГРУПА ОД ЖИТЕЛИ БЕГАЛЦИ НА АВГАНИСТАН

0
779

Во живо пристигнување на жители бегалци на Авганистан кои бегаат да спасат жива глава од војната.