(ВИДЕО) ВО ЖИВО НА НАРОДЕН ГЛАС БОМБАТА НА СДСМ КОЈА РОКА ВО КУМАНОВО

0
1724

Screenshot_1

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=SGXfCjFiDXQ[/youtube]