(ВИДЕО ВО ЖИВО) КОНВЕНЦИЈА НА ВМРО-ДПМНЕ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ ВО СТРУГА : Да се здружиме сите Македонци заедно против Албанците, Грците, Бугарите, странците, цел свет, да се затвориме во некоја пештера, да јадеме корења и да си прдиме и да ни биде вруќо!

0
1636

КОНВЕНЦИЈА НА ВМРО ДПМНЕ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ ВО СТРУГА: Да се здружиме сите Македонци заедно против Албанците, Грците, Бугарите, странците, цел свет, да се затвориме во некоја пештера, да јадеме корења и да си прдиме и да ни биде вруќо!