(ВИДЕО ВО ЖИВО) ДЕНЕС СЕ СЛУЧУВА ИСТОРИЈА ВО СКОПЈЕ – РЕКИ НАРОД МАРШИРААТ ЗА ЕВРОПСКА МАКЕДОНИЈА

0
1304

Реки народ се случува низ Скопје денес на маршот за европска Македонија.