(ВИДЕО) ВО ЖИВО: ГРУЈО ПЛАЧЕ НА ПРЕС ВО СОБРАНИЕ – ИЗГЛЕДА ЌЕ МЕ ЗАТВОРААТ, А МЕНЕ У ЗАТВОР ИЧ НЕ МИ СЕ ИДЕ!!!

0
2643

ГРУЈО ПЛАЧЕ НА ПРЕС ВО СОБРАНИЕ – ИЗГЛЕДА ЌЕ МЕ ЗАТВОРААТ, А МЕНЕ У ЗАТВОР ИЧ НЕ МИ СЕ ИДЕ!!!