(ВИДЕО ВО ЖИВО) ВМРОВЦИТЕ МУ ПЦУЈАТ НА НИКОЛА ДИМИТРОВ МАЈКИ И ШАЈКИ НА РАДИО КАНАЛ 77, НО ТОЈ МАШКИ ИЗДРЖУВА

0
3306

Вмровците на Канал 77 му пцујаат мајки и шајки на министерот за надворешни, Никола Димитров но тој машки ги издржува личните комплекси и фрустрации на копилињата.