(ВИДЕО ВО ЖИВО) ВАКВО ЛУДИЛО НЕ СТЕ ВИДЕЛЕ, ЈАНКО БУРЕК И МИЛЕНКО СЕ МАЧКИНА КАШЛИЦА ЗА ОВАА ДИЈАБОЛА: МАЈК ТАЈСОН, ДРЖИ ДНЕВНИК ОД ДВОР ВО СКОПСКО СЕЛО, ЗБОРИ НА СРПСКИ, ДРНДА ЗА МАСОНИ И КРАЈ НА СВЕТ, ВО ПОЗАДИНА ЕЧИ ВАСКА ИЛИЕВА! ВО БЕЛАТА ПАЛАТА ИМАЛО ТУНЕЛ КОЈ Е ПОЛН СО ЛЕШЕВИ ОД БЕБИЊА?! АУУ ЕБАТИ РАБОТАТА ЕБАТИ НЕНОРМАЛНА!!!

0
2631

Мајк Тајсон или како и да се вика оваа нуклеарна будала била ептен ненормална, како бе не го собираат во Демир Хисар не ми е јасно, како може ваква шушумига и ваков психопат да шета на слобода со вакви теории на заговор, па ова го нема ни во најлудите психијатриски установи во Европа.

Во Белата палата во САД имало тунел кој е полн со лешеви од бебиња?!