(ВИДЕО ВО ЖИВО) АЈДЕ НА ЗДРАВЈЕ НЕКА Е: СЕАД КОЧАН И СИНЧЕТО НА ВЛАДАНКА АВИРОВИЌ СЕ ВИНОВНИ!

0
2240

На здравје бричење, Сеад Кочан и синчето на Авировиќ го изедоа небањат.