(ВИДЕО) ВО ВИДЕО СПОТ ЗА КАМПАЊАТА НА ,,БОЈКОТ”, СОЛЗЕТО СЕ ГАЛИ СО КАМЕЊА НА КАЛЕ И ЈА ДУВА СИЛЕН ВЕТЕР

0
1615

Во видео спот за кампањата Бојкот, Солзето се гали со камења на Кале и ја дува силен ветар.