(ВИДЕО) ПОКОЉ НА РАДИО : ЉУПЧЕ ЗЛАТЕВ И АМДИ БАЈРАМ ЌЕ СЕ ЗАКОЛЕА ВО СТУДИОТО НА КАНАЛ 77

0
1748

Љупче Златев и Амди Бајрам за малку ќе се заколеа на радиото Канал 77 во отворената програма ,,Стадион”.