(ВИДЕО) ВОЛ, БРАДА И КУП ЛАЈНА ОД БИК ВО ФОРМА НА ГЕО ПОЛИТИКА ПРЕД КАМЕРИТЕ НА КУРТОН АЛФА ТЕЛЕВИЗИЈА, УПОРИШТЕТО НА КУРТОНИТЕ И НА КУЧИЊАТА НА ВОЈНАТА

0
2121

Воле брадосано, Оливер Андонов на куртон телевизијата, медиумско збиралиште на куртоните сега станува експерт за гео политика.