(ВИДЕО) ВОЗРАСЕН МАЖ ВО ЗООЛОШКА ВО СКОПЈЕ МАЛТРЕТИРА ЖИВОТНИ, МУ ГО ДАВА ПАТЛАКОТ НА МАГАРЕ ПРЕКУ КАФЕЗ

0
1194

На социјалната мрежа Твитер се појави видео од возрасен маж кој малтретира животни во скопската зоолошка, официјалното видео е превземено од мрежата ТикТок каде е и објавено.

Овој пат типот се исживува со магарето во зоолошката, се обидува да го намами со храна а потоа му го дава патлакот.