(ВИДЕО) ВОДИТЕЛКАТА ПРЕБЛЕДЕ ОД СТРАВ : Земјотресот се случи за време на вестите на МТВ

0
3684

Вечерашниот земјотрес во 19:54 часот се случи за време на вестите на МТВ. Погледнете ја реакцијата на презентерката.