(ВИДЕО) ВМРО ДПМНЕ СЕ ВРАЌА НА ГРУЕВИЗМОТ, ПАК ПОЧНА ДА БЕГА ОД ТВ ДЕБАТИ?!

0
668

ВМРО-ДПМНЕ почна да бега од дебати дури и по поразот на Груебизмот кој секако значи дека и се враќаат кон тој период и тоа во позиција на опозиција што е уште полошо за нив.