(ВИДЕО) ВМРО-ДПМНЕ ОБЈАВИ ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ЌОСИЊА ШТО ЌЕ ГО ЧУВААТ АЦКО И КОЊОТ КАКО И ТАТКО МУ ФИЛИП, МАЈКА МУ ОЛИМПИЈА И ДРУГИ АНТИЧКИ СРАЊА ПО ПЛОШТАДИТЕ НИЗ МАЌЕДОЊА!

0
2251

ВМРО-ДПМНЕ преку оглас бара чувари за спомениците…слушнете ги условите.

Видео Странски служби, фото Дојранлиев.