(ВИДЕО) ВМРО ДПМНЕ Е ВО ГОЛЕМА МАКА, И КУРИР И ИНФОМАКС ПОЧНАА ДА ГО ФАЛАТ ЗАЕВ, ОБЈАВИЈА СНИМКА НА КОЈА ВЕЛИ ДЕКА ЌЕ ЈА УНИШТИ МАФИЈАТА: НА ОРЦЕ ЌЕ МУ ГО Е..М МАМЕТО МАМИНО!

0
399
Толку е големо бунилото во ВМРО-ДПМНЕ, што преку нелегални снимки ја водат нивната внетрапартиска пресметка, несвесни дека со тоа прават промоција на политиките на Зоран Заев и СДСМ.
Во аудио разговорите, претседателот Заев категорично потврдува дека не постојат разговори кои се дадени на никаков Чауш и на никој друг освен на СЈО.
Разговорите потврдуваат дека граѓанскиот сектор е најсилниот поддржувач на правдата, на борбата против режимот и концептот едно општество за сите. Тоа се политиките кои ги поддржува граѓанскиот сектор, наспроти политиките на поделби, национализам и криминал и тоа е една од најголемите болки на режимското ДПМНЕ.
Конечно, нелегално снимениот разговор покажува дека нема спас за криминалните тајкуни на ВМРО ДПМНЕ и дека одговорност за секој што го прекршил законот ќе има.