(ВИДЕО) ВМРО-ДПМНЕ ВО НИВНИ СТИЛ ГО ОДБЕЛЕЖА 27-МИ АПРИЛ : ВМРОВЕЦ КАЧЕН НА КРОВ НА КОЛА ПРЕД СОБРАНИЕ ПЦУЕШЕ ПО ФАМИЛИИТЕ НА ЗАЕВ, ПЕНДАРОВСКИ…

0
1076

Вмровец на 27-ми април качен на кров на кола ја пцуеше ќерката на Заев и сопругата на претседателот Пендаровски, ете како вмровците одбележуваат колеж кој се случи пред три години на овој ден.