(ВИДЕО) Самоил Малчевски : ВМРО-ДПМНЕ во кавгата преку соопштенија со САД И ФОНДАЦИЈА СОРОС влегуваат од глупост во глупост, ТОЛКУ СЕ КОНТРАДИКТОРНИ ШТО НЕМААТ КОМПАС И НЕЗНААТ НАКАЈ ТЕРААТ!!!

0
1215