(ВИДЕО) ВМРОВЧЕТО ОД ЛЕВИЦА, ДИМИТАР АПАСИЕВ ПРИЗНА : Нема шанси ВМРО-ДПМНЕ да направи подобар договор од овој сега со Грција!

0
3580

Апасиев : Нема шанси ВМРО ДПМНЕ да направи подобар договор од овој сега со Грција!