(ВИДЕО) ВМРОВЦИТЕ ЌЕ ГО ЛИНЧУВААТ КОГА ЌЕ СЕ ВРАТИ ДОМА: Хорхе се враќа на корените, ги промовираше основните принципи за отворено општество на СОРОС Фондацијата во говор пред млади политичари во Полска

0
1828