(ВИДЕО) ВМРОВЦИТЕ ПОЧНАА КАКО КАМИКАЗИ ДА СЕ УБИВААТ ВО СОБРАНИЕ – ОБВИНЕТИОТ ОД СЈО, МИЛОШОСКИ ОБЈАВИ БОМБА НА КОЈА Е СНИМЕН ЗАЕВ КАКО СЕ ЧУДИ ОД КАДЕ МУ ПАРИ НА БОКИ ЗА ТЕЛЕВИЗИЈА!

0
665

Транскрипт;

ЗЗ – Но му требаат пари во тоа телевизијата и….

ЗЗ – Му требаат пари за тоа телевизијата и само прави некои комбинации

ЗЗ – Го прашав, Боки бе од каде бе тие парите за телевизијата, ми вика имав еден фраер од Хрватска и од Циле (Силјан Мицевски) што му легнаа пари тогаш за тоа cтapeчките домови, ако знаеш.

ЗЗ – Ние на неколку пати така му пoмaгaме во телевизијата главно за маркетинг, за да му пoмoгнeмe, тоа беше уште поранo уште лани Октомври, Ноември (2018 г.)