(ВИДЕО) ВМРОВЦИТЕ ОД ПРИЛЕП ГО ПРЕПЛАВИЈА ГРАДОТ ВО ШЕШЕЉОВСКИ СТИЛ СО АНТИ-АЛБАНСКИ ФЛАЕРИ СО ШТО ЈА БУЦКААТ РАЈАТА НА ЕТНИЧКА ОМРАЗА!!!

0
1242

Прилепските вмровци во овие неколку изминати денови го преплавија градот Херој со анти-албански флаери со што не престануваат да буцкаат раја да се коља и дели по етничка омраза и непрекинато да го лажат народот околу тоа дека народот ја губи државата и дека албанците само што не не истребиле од земјата. Се чини дека е ова пораката која ја испраќаат и до албанците и до македонците кои сакаат соживот. Иако мултиетничкото општество е столбот во последните 27 години во Македонија вмровците се одлучија да го поткопуваат со анти-албански и шешељовски методи на пропаганда, им фалат уште по хардкор флаери од типот на ,,Мртов шиптар добар шиптар” и ,,Гасна комора за Шиптари”,  ,,Сапун за шиптари” итн.