(ВИДЕО) ВМРОВЦИТЕ ВО ОРГАНИЗИРАНА ГЕРИЛА АКЦИЈА : ПО БАБА ПЕРСА СЕГА НАЈДОА НЕКОЕ ДЕДЕНЦЕ ДА ГО МАСИРА ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ

0
1542

Откако вмровците ја активираа баба Перса да урла на Александар од Ѓорче Петров пред камери сега најдоа нов незадоволен жител, овој пат му го сснаа на Петре Шилегов да го масира пред камери.