(ВИДЕО) ВМРОВСКИТЕ ПАТРИОТИ ГО ПОКАЖАА СВОЕТО ВИСТИНСКО ГАДНО ЛИЦЕ – МИЛЕНКО: ТРИ ДЕНА ГО СЛАВАМ ВЕТОТО ОД БУГАРИЈА, МЕРСИ, МЕРСИ, МЕРСИ!

0
1153

Миленко за Бугарите се радува околу нивното вето кон земјава, каква забеганост, еве за што се залагаат нивните главни медиумски могули а всушност тоа и ја открива задната намера на ВМРО-ДПМНЕ, саботажа на процесот кон ЕУ на земјава.