(ВИДЕО) ВМРОВЕЦОТ Бујар Османи на ТВ Телма ја ДОЗАКОПА пропагандата на ПИНОЧЕВЦИ : ВМРО-ДПМНЕ ги прифатиле сите услови на ДУИ, вклучувајќи ја и „јазичната еднаквост“!

0
1397