(ВИДЕО) ВЛАТЧЕ СИ ОСТАНА ВЛАТЧЕ КЛАТИГЛАВЧЕ, ЧМАРОТ НА ГРУЈО Е НЕГОВИОТ ДИЗНИЛЕНД, ВО ИСТОРИЈАТА СЕ НЕМА РОДЕНО ПОКВАЛИФИКУВАН БУРЕКОНОСАЧ ОД ОВОЈ ГМИЗАВЕЦ!

0
1070