(Видео) Влатче, клатиглавче, вечното инфантилно кловнче самото призна : Членството ни е преплашено, секој ден ме прашуваат што ќе биде од сето ова со бомбите!

0
1650

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=_ijHvkoaOqs&feature=youtu.be[/youtube]