(ВИДЕО) ВЛАДИНИОТ ПР ТИМ СО ОТЧЕТ ПРЕД ЈАВНОСТА : Работиме врз три основи – ТРАНСПАРЕНТНОСТ, ОТСУСТВО НА ВЛАДИНА ПРОПАГАНДА И ЕДНАКОВ ТРЕТМАН КОН СИТЕ МЕДИУМИ, НЕМА ВЕЌЕ ПОДЕЛБА НА НАШИ И ВАШИ НОВИНАРИ И МЕДИУМИ!

0
978

Владиниот ПР тим денес излезе со отчет во јавноста за сработеното во досегашното владеење на владата.