(ВИДЕО) ВЛАДИМИР МИЛЧИН СТАНА ЌОСЕ И СЕ ПРИКЛУЧИ НА ВМРОВСКАТА МЕДИУМСКА КУРТОН ЕСКАДРИЛА ДА ГО РУШИ ЗАЕВ

0
1568

Владимир Милчин по нападите кон Заев стана херој на ќосињата и на куртоните, официјално поканет во главното упориште на вмровските медиумски ботови во Алфа ТВ каде директор е Васе Хефталица, најголемиот ходачи албанофоб на Балканот. Суров е животот на кое дереџе ќе те донесе, од борец за слободарска Македонија до куртон експерт и ќосе.