(Видео) Владимир Лазаревиќ маестрален во емисијата ,,Под лупа” за охридска телевизија : Знаете ли каква војна настана со Груевски и Протуѓер кога решив да поставам менаџери во болниците без партиска книшка?!

0
1266

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?t=1969&v=1rCJpTcI0Ck[/youtube]