(ВИДЕО) ВЛАДАТА НА ЗАЕВ ПРОДОЛЖУВА СО ПРИЈАТНИТЕ ШОКИРАЊА – Министерот за Администрација, Дамјан Манчевски : Шалтерите за издавање на документи ќе работат во две смени, до 20 часот навечер!

0
4255