(ВИДЕО) Вкусно летно освежување : 4 начини како да направите домашна сангрија

0
631

Сангрија е збогатено вино со овошје, сок, ракија и спаѓа во омилените летни пијалаци затоа што е многу освежувачки пијалак.

Ова видео ќе ви покаже како да направите домашна Сангрија на четири начини во спурните и летни денови.