(ВИДЕО) ВИЦЕПРЕМИЕРОТ КОЧО АНЃУШЕВ, ЈОВАН ДЕСПОТОВСКИ И БЕКТЕШИ ПРЕТСТАВИЈА НОВ ПЛАН ЗА МАЛИТЕ И СРЕДНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА ОД 10 МИЛИОНИ ЕВРА СУБВЕНЦИИ

0
1124

Вицепремиерот Кочо Анѓушев, министерот за економија Бектеши и директорот на Фонд за иновации Депосотовски денеска одржаа прес конференција за мерките за малите и средните претпријатија каде ветија субвенции за малите и средни претпријатија од 10 милиони евра.