(ВИДЕО) Витанов: Македонија повеќе не може да ги отплаќа долговите

0
760

Стопениот кредитен рејтинг е лош сигнал за инвеститорите а одраз на неодговорни економски политики – вели аналитичарот и економист, Зоран Витанов за 24 Вести. По најавата за нов ребаланс на буџетот, Витанов оценува – Македонија повеќе нема кондиција да ги отплаќа долговите.


INTERVJU ZORAN VITANOV 20 08 by 24vesti