(ВИДЕО) ВИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА ПАСТИРОТ: Сите досегашни криминали на Груевски од досегашните бомби на Заев!

0
1229

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=-WwTfj0jxu8[/youtube]