(ВИДЕО) ВИЛИПЧЕ ЛИДЕРО МУ СЕ ЗАКАНИ НА МИЦКОВСКИ ДЕКА ЌЕ ГО РУШЕЛ СО АУДИО БОМБИ!

0
2301

Вилипче му се закани на Мицко дека ќе го рушел со аудио бомби.