(ВИДЕО) ВИКТОР КАНЗУРОВ И ТОДОР ПЕТРОВ СЕ ЗАКЛАА НА КАНАЛ 5

0
2143

Вистинска војна на Канал 5 помеѓу претседателот на Светски македонски конгрес, Тодор Петров и Виктор Канзуров, новинар и публицист.