(ВИДЕО) ВИЕ ПОДОБАР ЛИДЕР ОД ЗАЕВ И НЕ ЗАСЛУЖУВАТЕ – БЕСЦЕНЕТО ВИДЕО: КОЛЕ ЧАШУЛЕ, КОЈ ЗА 3 ГОДИНИ ИЗЕДЕ 3 МИЛИОНИ КУБНИ МЕТРИ ЛАЈНА ЗА ЗАЕВ, ЉУТ НА НАРОДОТ

0
987

Коле Чашуле на Алфа ТВ кој откако е таму изеде еден куп лајна против Заев сега ретерира и го фали лидерот на СДСМ и љут го напаѓа народот.