(ВИДЕО) ВИДЕО ОД ГОЛЕМИОТ НАРОДЕН МАРШ НА ОПОЗИЦИЈАТА ВО КАВАДАРЦИ : Гласот на Заев ечеше низ цела тиквешија, потоа ја дигна на нозе!

0
1326

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=0-lSi5oXhv8[/youtube]