(ВИДЕО) Вечерва интервју на Зоран Заев за 24 Вести: Во четвртата изборна единица недвосмислено СДСМ ќе го победи ВМРО-ДПМНЕ со 12 наспроти 8!

0
3259

Интервју со Зоран Заев, претседател на СДСМ:

„Во четвртата изборна единица недвосмислено СДСМ ќе го победи ВМРО-ДПМНЕ со 12 наспроти 8. Уставот никој нема да го чепка, кампањата за федерализација е одраз на страв. По 11 декември – ревизија на сите задолжувања и ремонт на судскиот систем“ .

Интервјуто е во 21 часот на 24 Вести .